Елена Димитрова

Елена Димитрова–Ангелова е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, хипнотерапевт от Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия, сертифициран практик по метода Усъвършенствана енергийна психология  (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Завършила е обучение по Позитивна Психотерапия и е терапевт в развитие по метода EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) за справяне с травматични преживявания, тревожност, проблеми, свързани със себеоценката и други.

Елена е сертифицирана и като треньор и консултант по личностно развитие, както и за провеждне на първична терапия за лекуване на детски травми (Primal therapy - Dr. Arthur Janov). Създател е на сайт за подкрепа и помощ на двойки с репродуктивни проблемиhttp://mechtazabebe.com/, водещ е на тренинги и семинари. Ежеседмично гостува като специалист на следобедния блок на Канал 3 по теми, свързани с личното развитие и самоусъвършенстването, взаимоотношенията, родителството, партньорството,  отглеждането на здрави и щастливи деца,  трудното зачеване. 

В индивидуалната работа с клиенти използва еклектичен подход, комбиниращ методи от коучинга, енергийната психология, хипнозата, Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите, първичната терапия и позитивната психотерапия.

Вярва, че всеки човек има естествени ресурси за справяне и активирането на собствения потенциал за самопомощ, е в основата на решаването на проблемите. Обръщането към себе си, опознаването, изчистването на блокажите, травмите и ограниченията помагат да прекосиш мочурището и да построиш здрава основа за живота, който искаш. За нея психотерапията е общуване сърце в сърце и подхожда към процеса с приемане, автентичност и отговорност.

Подпомагащите услуги и практики в Център Емпатия

целят да развиват всяко ниво съставляващо цялостта на човека   .

Знанието за психичното и успешното управление на ума, разбиране и овладяване на емоциите. Грижата за здравословното функциониране на тялото, връзката с интуицията и душата.

Ние се стремим да ви дадем това което ще е полезно за вас и се радваме от вашата радост, защото това е цел.

Свържете се с нас

София, Драгалевци
телефон: +359 885 700 377
телефон: 02 4373491
email: empatiabg@gmail.com
skype: empatiabg