Дени Андонова

deni-andonova-snimkaХолистичен консултант

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции. Вярва в холистичния подход, въздействието и осъзнаването в цялост на тялото, съзнанието, емоциите и енергийния поток. Работи изключително много с емоционалните, енергийните и физическите блокажи в контекста на постигането на желаните лични и професионални цели, както и подобряването на цялостното усещане за здраве на всички нива.

Има практика за холистичен подход с индивидуални клиенти, както и е съ-основател на The Happy Company School – цялостни програми за здраве и щастие на работното място под мотото „Щастието като бизнес модел“. Това, че образованието й е икономическо – бакалавър Стопанско управление и магистър Човешки ресурси – й помага да бъде насочена към получаване на конкретни резултати в желаните срокове и оптимизиране на процеса на осъзнаване и прилагане на стъпките, които ще доведат до исканите промените. Надградила е над това курсове по Клинична нутрициология и натуропатия, вибрационна медицина, Специализирана кинезиология. Обича да е иноватор и да експериментира – точно затова съчетава и трите направления хранене, емоции и енергиен баланс в подхода си както към индивидуалните, така и към корпоративните клиенти. Само в свързването на личните и професионалните цели, в грижата за себе си можем да допринесем и за цялото.

Своята мисия вижда така:
“За мен е огромна радост и привилегия да бъда до хората, които ми се доверяват и споделят себе си, по пътя им към осъзнаване на техния потенциал, подобряване на здравето във всички аспекти на живота им и израстването им до личностите, които желаят да бъдат. Мечтая за времето, когато грижата за себе си – за физическото, емоционалното и енергийното си състояние, ще е правило, а не изключение и за синергията, която цялостните, осъзнати и щастливи в своето изобилие хора могат да създадат. И искам да помогна, работейки над себе си и подкрепяйки другите, това да се случи колкото се може по-скоро“.

Ава Драгиева

Станислава Драгиева е завършила Музикална Академия “проф. Панчо Владигеров” - София с класическо пиано. В момента е консултант по Позитивната Психотерапия, завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ. 

прочетете още

Елена Димитрова

Консултант по личностно развитие, гост всяка сряда по канал3 по теми относно родителство, партньорство, отглеждане на здрави и щастливи деца и трудно зачеване.

прочетете още

Божидар Цендов

Дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School) след 2-годишно обучение, сертифициран Хюман Дизайн Професионалист, както и преподавател на семинара „Да Живееш Дизайна Си“.

прочетете още

Дени Андонова

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции.

прочетете още