Магдалена Ангелова

 

Магдалена Ангелова e квалифициран клиничен психолог с психоаналитична перспектива. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики. За нея е ценно духовното и психично пробуждане, за да се активира духовната мъдрост и личностен успех. Тя въвежда нов подход за преживелищна терапия във всекидневния живот. Създава активна подпомагаща връзка със своите клиенти и изгражда модел за домашна терапия и самоусъвършенстване. Стъпвайки на метода“ Мама терапия“ на детския психиатър Борис Зиновиевич Драпкин за лечение на детската душа, тя надгражда неговите терапевтични блокове с нови три, базирани на нейните наблюдения и практика. Създава техниката за „ Жизнено-важните принципи в любовта“, която помага на двойките да подобрят разбирането и помощта един към друг. Разработва свой терапевтичен модел наречен „ Здравословна раздяла“ с който учи партньорите как да излизат от своите връзки с почит и уважение, изчиствайки гнева, болката и обидата, които са си причинили.Тя е водещ лектор на семинари за преодоляване на личните кризи и реализиране на личния потенциал.

В личен план Магдалена е един щастлив , изпълнен с желание за нови знания и приключения човек. Самата тя през своите трудни моменти е намерила личната си формула за баланса между семейство, лична свобода и работа в помощ за другите. Благодарна е за мъдростта и уроците , които трупа през ролите и на съпруга, майка, дъщеря и приятел.

В професионален план Магдалена работи чрез индивидуална и групова терапия, с деца и възрастни, в области като:

 • разрешаването на трудности и конфликти в партньорската двойката.
 • кризи във възпитанието на децата и знанието за мъдрото родителство
 • значението на пренатална психология и мъдростта на ембриона
 • осъзнаване и преодоляване на личните кризи
 • развиване на емоционалната интелигентност и освобождаване от болката, страха и несигурността.

Води международни семинари в областта на личностното развитие, психология на двата пола, заедност и раздяла на двойката, емоционална интелигентност и креативност, справяне с тревожни състояния, мъдрото родителство и майчина хипноза, безусловна любов и духовно пробуждане и др.

Организира духовни пътешествия на различни екзотични места съчетани с психологични тренинги за себепознание и самоосъществяване.

Магдалена Ангелова създава своя екип от специалисти и основава център“ Емпатия“ за психологично консултиране и обучение и участва в проекти с благотворителна дейност. Някой от постиженията ѝ в тази насока включват съвместен проект с АПОЗ – Асоциация на пациентите с онкологични заболявания и Национално сдружение за профилактика на рака на шийката на матката „HPV Guard”, където подпомага пациентите с онкологични заболявания с цел подкрепа и възстановяване. В процеса на своята работа и изследване основен фокус на нейната мисия е психичната превенция и духовна мъдрост . През 2016 год реализира Европейски тур под мотото „ Силата е в нас“ целта на който беше среща и семинари за психичната превенция и подкрепа на българите живеещи в чужбина

Квалификации

Част от дипломите, които спомагат за успеха на Магдалена Ангелова като психолог са:

 • Бакалавърска степен по Психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски”
 • Магистратура по Kлинична психология и психоаналитична перспектива” от Нов Български университет
 • Обучение за НЛП мастър практик (neuro-linguistic programming)
 • Курс за „Работа във фокусирана към решения кратка терапия”
 • Обучение по „ Семейни-фамилни констелации „
 • Курс по Шаманско лечение

Ава Драгиева

Станислава Драгиева е завършила Музикална Академия “проф. Панчо Владигеров” - София с класическо пиано. В момента е консултант по Позитивната Психотерапия, завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ. 

прочетете още

Елена Димитрова

Консултант по личностно развитие, гост всяка сряда по канал3 по теми относно родителство, партньорство, отглеждане на здрави и щастливи деца и трудно зачеване.

прочетете още

Божидар Цендов

Дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School) след 2-годишно обучение, сертифициран Хюман Дизайн Професионалист, както и преподавател на семинара „Да Живееш Дизайна Си“.

прочетете още

Дени Андонова

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции.

прочетете още