Детска терапия

Индивидуална терапия чрез психоаналитичния подход  цели да изследва взаимоотношенията и опита в ранното детство. Разглеждат се динамичните връзки с родителските фигури, защото те са важен фактор в изграждането на нашата идентификация – т.е. Кой съм Аз. Това е основата на привързаността върху която стъпват последващите наши избори . Търсят се несъзнаваните изтласкани конфликти от детстово, не-преработени страхове, защото те скрито,извън обсега на съзнанието оказват влияние върху преживяването ни като възрастни.

 Избора който правим за интимен партньор, отношенията които създаваме с него, начина по-който се преживяваме с нашите приятели, начина по-който се поставяме на работното място и комуникацията с екип и шеф…..Всичко това може да бъде лесно, трудно, удоволствено или не, защото върху тези преживявания несъзнавано ние прикперяме  опита с архетипите на мъжа и жената, а това са нашите родители.

Подпомагащите услуги и практики в Център Емпатия

целят да развиват всяко ниво съставляващо цялостта на човека   .

Знанието за психичното и успешното управление на ума, разбиране и овладяване на емоциите. Грижата за здравословното функциониране на тялото, връзката с интуицията и душата.

Ние се стремим да ви дадем това което ще е полезно за вас и се радваме от вашата радост, защото това е цел.

Свържете се с нас

София, Драгалевци
телефон: +359 885 700 377
телефон: 02 4373491
email: empatiabg@gmail.com
skype: empatiabg