Интерактивни, тематични отворени групи

Групова терапия чрез психодрамата е терапевтичем метод на интерактивните ролеви модели, който позволява на терапевта да се срещате с хората извън рамката на терапевтичния кабинет. Срещи на улицата, по домовете им , в тяхната естествена среда.

Това е метод на ролевата игра подходящ за възрастни и деца. Работейки в група терапевтичното поле се превръща в сцена на която се отиграват важните за човека ситуации и връзки.

Най-ефективният способ да докоснеш човека, да общуваш с него или да го научиш е да бъде разглеждан като цялостна, мислеща, чувстваща и действаща личност. Ролевия игрови модел помага за осъзнаването на тази цялост.

Когато се работи в група всеки от участниците в сцената е наш вътрешен Аз. Така се изследват взаимоотношенията на вътрешните ни Аз-ове. Наблюдава се по какъв начин интегрираме посланията на хората около нас.

Подпомагащите услуги и практики в Център Емпатия

целят да развиват всяко ниво съставляващо цялостта на човека   .

Знанието за психичното и успешното управление на ума, разбиране и овладяване на емоциите. Грижата за здравословното функциониране на тялото, връзката с интуицията и душата.

Ние се стремим да ви дадем това което ще е полезно за вас и се радваме от вашата радост, защото това е цел.

Свържете се с нас

София, Драгалевци
телефон: +359 885 700 377
телефон: 02 4373491
email: empatiabg@gmail.com
skype: empatiabg