Станислава Драгиева

Ава Азова –Драгиева е завършила Музикална Академия “проф. Панчо Владигеров”-София с класическо пиано и глас. Консултант е по Позитивната Психотерапия,треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения. В момента завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ.  Участник във “ Втори  Национален Конгрес по Клинична Психология с международно участие” в София. Започва обучението си в Терапия с  глас и звук , след като  в процеса на работата си осъзнава силното въздействие на звука ,музиката ,  изкуството  и танца върху човека и благотворното им  влияние върху психичното.Използва арт подходи и техники ,енергийна психотерапия, трансформационни дихателни техники   и прана лечение като допълнителни подходи и инструменти в работата си. Иницииран енергиен лечител по системите Прана, Рейки  и Омни Хийлинг с повече от 10 годишен опит. Обучавана в йога нидра релаксация, конделини  и ащанга виняса йога.

 За своята мисия споделя:

“ Това, което правя в последните години е да върна себе си на своята душа. Да преоткрия Любовта и грижата към себе си за мен беше огромно предизвикателство, но и  благословия.  Искам да помогна на тези, които вървят по същия този път  с моя опит. Да ги подкрепя, да бъда свидетел на техните успехи, за да знаят, че не са сами.  Това е единствения път , който има смисъл- пътят, по който ние можем да се свържем първо със себе си , а след това – и с другите.”

Подпомагащите услуги и практики в Център Емпатия

целят да развиват всяко ниво съставляващо цялостта на човека   .

Знанието за психичното и успешното управление на ума, разбиране и овладяване на емоциите. Грижата за здравословното функциониране на тялото, връзката с интуицията и душата.

Ние се стремим да ви дадем това което ще е полезно за вас и се радваме от вашата радост, защото това е цел.

Свържете се с нас

София, Драгалевци
телефон: +359 885 700 377
телефон: 02 4373491
email: empatiabg@gmail.com
skype: empatiabg