Strict Standards: Declaration of JCacheControllerPage::store() should be compatible with JCacheController::store($data, $id, $group = NULL) in /home/magiange/public_html/libraries/joomla/cache/controller/page.php on line 0

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/magiange/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/magiange/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/magiange/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Духовно развитие и шамански практики в Перу

Духовно развитие и шамански практики в Перу

Едно невероятно изживяване!!!  

 

Пълната програма:

ДенДата 

1

24 октомври Пристигане в Лима в 05:10. Ще бъдете посрещнати и откарани до хотела намиращ се на 15 минути от летището. Нощувка в хотел Манхатън.

2

25 октомври Вътрешен полет Лима-Куско и екскурзия до Свещената долина - След закуска отпътуваме към летището за полетът Ви към Куско (08:00ч.). Пристигане в 09:10ч. След пристигането Ви в магическия град ще откарани с автобус към Свещената долина, където Ви предстой да бъдете настанени и ще имате време за почивка и адаптация с надморската височина. В следобедните часове Ви предстоят запознанство със Андската космология и церемония за свързване с Apus (Духът на планината). Нощувка в Урубамба.

3

26 октомври Посещение на Морай и Чинчеро - След закуска в този ден ще посетите специалното експериментална местност за селскостопанска дейност в Морай. Самата площ има спираловидна форма. Ще използвате мястото във възвишен аспект на духовно ниво. По време на церемонията ще слезете до центъра на спиралата за да активирате седемте чакри в седемте кръга, за да получите вашия собствен център или още вътрешно слънце. От там ще изпратите послание към Космоса за това специално време и ера. Ще практикувате разширяване на Munay, Llankay и Yachay (любов, настройка и мъдрост). По- късно ще се отправите към Чинчеро. Там ще откриете свещени пещери, водопади, гигантски скали, хълмове и храмове от миналото. На това място ще се свържете с PachaMama (Майката Земя) и ще опознаете многобройните функций на мястото. Престой и почивка за откриване на собственото Ви място в тази нежна местност. Много от тези земни храмове остават активни и биват редовно посещавани от местните жители и шамани. Чинчеро е място предлагащо дълбока връзка със енергиите на земята. В местността ще останете толкова време, колкото желаете, след което ще се срещнете с местните тъкачи, които ще Ви запознаят със древната техника на тъкане и боядисване с естествени материали и багрила. Нощувка в Урубамба.

4

27 откомври Писак и Урко - След закуска ще прекосите Свещената долина и вървейки по течението на река Урубамба ще пристигнете в Писак. Ще се разходите с Apukunas (Духовете на планината) ще имате възможност да се свържете с Андските божества, които са пазители, учители, наблюдатели на тишината, лечители в местните общности. Ще посетите свещените места като Храма на Слънцето и Луната, Храма на Съзвездията, Храма на Дъгата. Ще имате възможност да се насладите на перфектната каменна естетика върху постройките в танц със космоса. След това ще продължите към Урко, местност където ще присъствате на церемонията Chichi (Chichi е напитка направена от царевица). Нощувка в Урубамба.

5

28 откомври QUILLARUMIYOC или "Храм на луната" - След закуска ще отпътувате към храма разположен в подножието на планината Ancahuasi, където е мястото на Гнездото на Орела и Кондора. На мястото Quillarumiyoc (Оракула на Луната и Храма Луната)ще имате възможност да съградите ваше собствено гнездо в сърцето си поставяйки в него най- добрите си намерения, където те да бъдат защитени и съхранени за да бъдат споделени с Вашите близки, братя и сестри. Quillarumiyoc ще Ви припомни да не спирате работите с вашата Защитна Майка, ще работите в изразен женски аспект, работа с Луната, работа с Водата с емоциите на вашето тяло. Ще изпълните множество церемонии на различни локации във това свещено място.Нощувка в Урубамба.

6

29 октомври Олантайтамбо и Агуас Калиенте - Ще посетите Олантайтамбо, който е считан за един от най-важните храмове от периода на пра- инките и инките. Ще имате възможността да проучите различните елементи на храмовете. Ще посетите „“, „Лицето на Тунупа“, „Храмът на слънцето“ и други. В следобедните часове в предварително уточнен час ще бъдете откарани до ЖП гарата на Олантайтамбо, от където ще отпътувате с влак за Агуас Калиентес. При пристигането Ви ще бъдете посрещнати и настанени в хотел .Нощувка в хотела.

7

30 октомври Мачу Пикчу – Куско - Закуска. Много рано сутринта ще отпътувате с автобус към Мачу Пикчу. Ще посрещане изгрева с цел да получите първите лъчи на слънцето в сърцата си. Слънчеви практики. Време да опознаете себе си чрез някой индивидуални практики. Целия каменния комплекс е високо енергийно място и магнитно поле. На това място силата на всяка молитва и обръщение към вселената се увеличава с неизчислими стойности. Ще имате възможността да използвате повече от петте ви познати сетива. По късно ще се завърнете в Олантайтамбо, а от там ще потеглите с автобус към Куско. Нощувка в хотел.

8

31 октомври Олтарите в Куско: Храмът на сърцето, Куенко, Саксуаман, Illapata (Храма на Светлината), KUSILLUCHAYOC (Храма на Луната) - През този ден ще посетите най-важните олтари в Куско. Ще започнете обиколката със посещение на Храма на Сърцето. Приемете любовта в сърцата си и се отдайте на силната й прегръдка. По-късн обиколката Ви продължава с посещение на Kusilluchayoc (Долината на маймуните),Куенко и Саксуаман. Ще имате възможността да се насладите на великолепието на нашите прародители, да се свържете с основните елементи на живота и да освободите тежките енергии от себе си (Huccha). Ще се свържете със себе си й ще предадете истинската същност на любовта в сърцето си. Една възможност за пречистване и прераждане. Ще се свържете с Храма на Светлината намиращ се в местността на линиите Лей. Нощувка в Куско.

9

1 ноември Пуно – Ракчи – Типон – Виракоча - Закуска. Отпътуване от Куско с автобус към свещеното езеро Титикака ( 9-10 часа пътуване с автобус, 400 км.), родното място на Децата на слънцето. По пътя ще посетите храма Типон (Tipon), представляващ древна селскостопанска местност с множество тераси и сложна напоителна система, която кулминира във Храма на Водата. Мястото е скрило дълбоко послание към Богородица, което има за цел напомня, че ние сме вода и можем да научим много аспекти от елемента водата. От там се отправяте към Ракчи (Raqchi) или Храмът на Виракоча. Храма се намира на същото разстояние , като Мачо Пикчо , но в обратна посока. Ще извършите церемония, след което ще бъдете откарани и настанени във хотел намиращ се на брега на езерото Титикака. Нощувка в хотела.

10

2 ноември Молоко - Араму Муру - След закуската сутринта ще посетите Маллоко, място даващо Ви възможността да осъществите контакт с утробата на майката Земя. Ще използвате силата на древните храмове за да изпратите Вашите тежките енергии (Hucha) към Майката Земя, тъй като тя знае какво да прави с тях. Hucha е лошата енергията, която хората получават от странични фактори в живота си. Усещането не е физическо, но може да предизвика силни емоции, които афектират върху съзнанието. Затова ще извършите церемония в чест на майката Земя, за да пречистите себе си от тези енергии. След това ще се насочите към магическата порта Араму Муру. Древното й име е Willka Uta или още Къщата на слънцето и Камарата на Дивинити. Ще се разходите из древните церемониални пътеки, като започнете от питейното място на инките (мястото, където древните инки са пили светлина). На това място ще участвате в соларна церемония за активиране на вътрешното Ви слънце за връзка с бащата Слънце. Чрез вътрешното слънце ще активирате вашите клетки, тъй като те са малки слънца и благодарение на тях можем да усетим светлината. Ще се изкачите в планината ( тръгване от вътрешния свят на пумата (този свят), за да пристигнете при Кондор( горния свят) на това място ще изпратите съобщение до Космоса, в очакване на отговорите му. Обиколката ще продължи с двуизмерната магическа порта Араму Муру. На това място ще имате възможност да изпитате едновременно връзка между светлината в сърцето и божества. Нощувка в хотела.

11

3 ноември Урос, Плаващите острови и Такилеа- Закуска. Ще посетите плаващия остров Урос, където върху тръстикови лодки ще участвате в Церемония на сънуването под егидата на Космическата майка Пачамама. В Такиле Ви предстой Церемония на водата, извършена в свещените води на езерото Титикака, родното място на Децата на Слънцето. Пречистващи и призоваващи церемонии за свързване с Храма на Светлината и Слънчевия диск. Нощувка в хотела.

12

4 ноември Силустани - През този ден ще посетите великолепната местност Силустани, която още е място с забележителна телурова сила. Представлява малко плато, от където имате възможност да видите езерото Умайо и красивите планини. В Силустани ще посетите храма на Огъня, от където ще осъществите връзка със космическата спирала. Ще посетите Чулпас (Кулите-гобница), където се пази тайната на прераждането. В Този храм-гробница ще извършите церемония за слънчевия диск намиращ се във всеки. С надежда винаги да помните , че децата на слънцето, са пречистени, прозрачни, топли, блестящи, сияйни. Нощувка в хотела.

13

5 ноември Полет към дома - Ще бъдете откарани до летището за вътрешен полет до Лима, в 10:30 ще се качите на международния Ви полет към дома, където ще продължи процеса на духовната ви еволюция.

 


Цена :

4390 евро


 

Цена :

4390 евро

Телефон за контакти и записвания
Магдалена Ангелова 0885 700 377; Грета Недялкова – 0988 985 071
Водач и психотерапевт: Маги Ангелова 0885 700 377

Сметка за плащане: UniCredit Bulbank Сметка в лева: BG97UNCR70001522439999
Сметка в евро: BG07UNCR70001511995107
Получател: ЕТ Либра-Грета Недялкова

Цената включва:
1.Настаняване в хотел 3/5 звезди 
2.Застраховка
3.Ежедневна закуска (шведска маса)
4.Трансфери от/ към летището за всички вътрешни/външни полети
5.Превоз с автобус по време на екскурзиите в програмата
6.Мачу Пикчу - отиване/връщане с влак, входна такса за цял ден и автобусен превоз за прехода нагоре и обратно
7. Входни такси за всички археологически обекти и монументи споменати в програмата
8. Частен автобус Куско –Пуно
9. Лодки
10. Специализирани духовни водачи
11. Церемонии
12. Самолетни билет
Цената НЕ включва:
1. Допълнителни трансфери
2. Всички други хранения освен закуска
3  Лични разходи 
4. Бакшиш (водачи, сервитьори, шофьори, пиколо)

Телефон за контакти и записвания
Магдалена Ангелова 0885 700 377; Грета Недялкова – 0988 985 071
Водач и психотерапевт: Маги Ангелова 0885 700 377